ManU ostusihtmärk jääb teistkordselt kauaks platsilt kõrvale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Strootman.
Kevin Strootman. Foto: SCANPIX

Hollandlasest poolkaitsja Kevin Strootman, keda Manchester United soovib kuulduste kohaselt juba mõnda aega AS Roma ridadest endale tuua, käis taas operatsioonil ning jääb kauaks väljakult eemale.

24-aastane Strootman sai vigastada Roma mängus Fiorentinaga ja lahkus 34. minutil longates platsilt. Sel hooajal kõigis sarjades vaid seitsmes kohtumises platsil käinud ja 324 minutit ehk vähem kui nelja täismängu jagu mänguaega kogunud Strootmani vigastust nimetas klubi algul väikeseks tagasilöögiks, kuid hollandlane lendas siiski põlve kodumaale spetsialistidele näitama ja seal otsustati operatsiooni kasuks.

Strootman vigastas põlvesidemeid rängalt mullu märtsi alguses ja seetõttu jäi tal vahele ka suvine MM. Hollandlane naasis platsile alles novembris, kuid sai nüüd mängus Fiorentinaga hoobi vastu vigastatud põlve. Arstid eemaldasid Strootmani põlvest sinna tekkinud armkoe, kuid avastasid ühtlasi, et põlvesidemed on uue hoobi tõttu taas viga saanud. «Olen väga pettunud, aga pean tunnistama, et minu naasmine võtab arvatust palju kauem aega,» kirjutas Strootman Twitteri vahendusel, täpsustamata, millal tal on lootust väljakule naasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles