Vettel: Ferrari on midagi erilist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: SCANPIX

Talvel Ferrariga liitunud Sebastian Vettel lõpetas Jerezis toimunud vormel-1 testipäeva parima ajaga ning oli oma uue masinaga rahul.

«See oli korralik päev, eriti arvestades uut autot,» ütles 60 ringi läbinud Vettel. «Oleme rahul, et suutsime arvestatava hulga ringe läbida.» Lisaks uuriti Vettelilt, millised muljed talle üldiselt Ferrari meeskonnast jäänud on. «Kokkuvõtlikult, Ferrari on midagi erilist. Käisin talvel paar korda Maranellos ning see avaldas muljet. Meie potentsiaal on hiiglaslik, kuid peame veel palju tööd tegema. Mitte ainult minu motivatsioon ei ole suur, vaid terve meeskonna oma on.»

Eduka testipäeva jätsid selja taha Nico Rosberg ja Mercedes. Sakslane läbis koguni 157 ringi ehk enam kui kaks korda rohkem kui keegi teine. Ka Vettel tunnustas konkurentide saavutust: «Ringiajad ei ole hetkel kõige tähtsamad, oluline on see, mitu ringi suudab keegi läbida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles