Kui kõik ei lähe nii, nagu tahaks ehk vastuolulisest hooajast võib ka positiivset leida

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno sai lisaks Austria liigale end proovile panna ka Meistrite liigas.
Oliver Venno sai lisaks Austria liigale end proovile panna ka Meistrite liigas. Foto: cev.lu

Võõrsil mängivatest Eesti koondise võrkpalluritest osal läheb hästi, teised ootavad pikisilmi hooaja lõppu. Postimees võttis luubi alla Austrias mängivad Oliver Venno ja Martti Juhkami, Itaalias pallivad Andri Aganitsa ja Renee Teppani ning Türgi liigas tegutseva Kert Toobali.

Itaalias mängivate eestlaste päevad on täis ootamatusi. «Kui tundus juba, et palgaraha tuleb oodata taevast, lasti peatreener lahti. Asemele tuli kohalik mees, kellega koos ka mitu sponsorit, ja vähemalt rahaasjad said korda.» Ent uue juhendaja tase jätab mängijate sõnul kõvasti soovida ja treeningute kvaliteet on langenud – peatreener pole üle kümne aasta ühtegi võrkpalliklubi juhendanud ning tänapäeva mängustiil ja mängujoonis on selgelt puudulikud. «Mitu korda on olnud tunne, et hullemaks enam minna ei saa, aga alati on tõestatud, et saab,» kommenteerib Aganits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles