Taas vaba naine: Scherzinger jättis Hamiltoni järjekordselt maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger
Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger Foto: SCANPIX

Üks meelelahutusmaailma kuulsamaid paare Nicole Scherzinger ja Lewis Hamilton on Daily Maili andmetel järjekordselt lahku läinud.

Vahelduva eduga seitse aastat koos olnud paarile sai väljaande The Sun teatel sedapuhku saatuslikuks Hamiltoni soovimatus Scherzingeriga abielluda ja perekonda luua, mispeale 36-aastane lauljatar suhtele joone alla tõmbas. Lisaks ei suutnud vormel-1 sarja maailmameister Hamilton ja samamoodi mööda maailma ringi reisiv Scherzinger hakkama saada pideva üksteisest lahus olemisega.

Detsembri lõpus andis Hamilton väljaandele The Sunday Times intervjuu, kus ütles, et paaril ei ole töökohustuste tõttu plaanis abielluda. «Meie suhe on heas seisus. Nicole teeb meeletult tööd ja me innustame teineteist. Aga ma ütleks, et abielust ei ole me mitte kunagi omavahel rääkinud. Teame väga hästi, kui hinnaline koosveedetud aeg on. Loomulikult võib see mingil ajal jutuks tulla. Praegu üritame teineteist toetada, tehes asju, mida armastame,» kirjeldas Hamilton.

Üks paarile lähedane allikas väitis siiski Daily Mailile, et tegu oli kahepoolse otsusega. «Pikad vahemaad sundisid neid teineteisest kaua lahus olema. Mõlemad veetsid suurema osa ajast üksi, sest nad olid kogu aeg eri riikides. Nicole’i süda on murtud ja ta on ahastuses,» sõnas allikas. Scherzinger osaleb praegu Londonis West Endil etenduvad Andrew Lloyd Webber muusikalis «Cats», kuid elab suurema osa ajast Los Angeleses. Hamiltoni elupaik on seevastu Monacos. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles