Futsali Eesti meistrivõistluste põhiturniiri võitis FC Cosmos

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Cosmose meeskond.
FC Cosmose meeskond. Foto: fccosmos

Eesti futsali meistrivõistluste põhiturniir sai läbi, selle võitjaks osutus FC Cosmos. Ent riigi meister saab selgeks alles pärast play-off mänge, mis algavad juba sel nädalal.

Enne viimast vooru oli tabeliseis väga huvitav, kus esikohale pretendeeris lausa kolm võistkonda. Esimesed kaks kohta on ahvatlevad selle tõttu, et need võistkonnad pääsevad automaatselt poolfinaali, ülejäänud nelik aga mängib omavahel veerandfinaalkohtumisi: kolmas koht kuuendaga ja neljas viiendaga.

Esimesena kindlustas endale koha poolfinaalis Augur, kes sai ilma erilise vaevata jagu autsaider Maccabist – 7:1. Seejärel purustas Anži Narva Unitedi 11:2 ning esikolmiku lõpliku kohtade jagunemine sõltus sellest kuidas mängib võistluste liider FC Cosmos, kes kohtus koduväljakul Sillamäe Dina võistkonnaga.

«Me teadsime juba konkurentide tulemusi ning seetõttu oli ka loomulikult pabistamist ja närvilisust,» rääkis FC Cosmose esindaja Boriss Šipunov. «Kuid kokkuvõttes suutsid poisid ennast kokku võtta ja selle üldse mitte kerge mängu võidukalt lõpetada,» lisas ta.

FC Cosmos võitis 3:2 ja lõpetas seega põhihooaja esikohaga. Boriss Šipunovi sõnul võib hooajaks seatud ülesande lugeda osaliselt täidetuks.

«Loomulikult soovime me tulla Eesti meistriks, kuid juba see fakt, et õnnestus play-off mängudele minna liidrikohal, eespool eelmiste aastate võitjatest Anžist ja Augurist, on väärt saavutus,» ütles FC Cosmose esindaja.

Viimasena play-offi pääseja selgitasid omavahelises kohtumises Nõmme Triobet ja Rummu Dünamo. Resultatiivses kohtumises osutusid tugevamateks nõmmekad, kes võitsid tulemusega 11:8.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles