ManU tõusis mannetu võiduga kolmandaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal pärast eilset võitu
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal pärast eilset võitu Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sai eile raske võidu kirja Manchester United, kes oli koduväljakul 3:1 üle Burnley meeskonnast.

Unitedi kangelaseks tõusis Chris Smalling, kes vahetati mängu viiendal minutil, kui ta asendas vigastatud Phil Jonesi. Smalling jõudis väljakul viibida kõigest minuti, kui ta kodumeeskonna juhtima viis. Eduseis ei püsinud aga kaua, kuna 12. minutil viigistas seisu Danny Ings. Esimese poolaja lõpus oli aga taas Smalling see, kes Unitedi juhtima viis.

Kuigi United läks poolajapausile eduseisul, oli esimese kolmveerandtunni teravam meeskond Burnley. Külalismeeskond tegi Old Traffordil poolajaga kümme pealelööki, United vastas vaid kolmega.

Ka teisel poolajal ei õnnestunud Manchesteril palju olukordi tekitada ning Burnley oli lähedal ka viigile, kuid David De Gea tõrjus Ingsi lähilöögi. 82. minutil teenis Angel Di Maria kiirel vasturünnakul penalti, mille realiseeris Robin Van Persie. 3:1 skooriga ka mäng lõppes.

Kuna Southampton ei suutnud endamat 0:0 viigist West Hamiga, siis kerkis ManU liigatabelis kolmandale kohale.

Liider Chelsea alistas kodus 1:0 Evertoni. Mängu ainsa värava lõi Willian minut enne lõpuvilet. Liiga teine meeskond Manchester City võitis 4:1 Stoke Cityt.

Tabel:

  1. Chelsea 59
  2. ManCity 52
  3. ManUnited 47
  4. Southampton 46
  5. Arsenal 45
  6. Tottenham 43
  7. Liverpool 42
  8. West Ham 38
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles