Riia VEFi kaotus tõstis Kalev/Cramo Ühisliigas kaheksandaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo vs Nižni Novogord
Kalev/Cramo vs Nižni Novogord Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo korvpalliklubi on VTB Ühisliigas järjepanu võitnud kolm kohtumist. Laupäeval võideti Krasnojarski Jenisseid 87:83 ning seejärel hoiti liigatabelis üheksandat kohta. Riia VEFi eilne kaotus kergitas aga Kalevi kahekandaks ehk kohale, mis põhiturniiri lõpus tagaks pääsu veerandfinaali.

VEF kaotas kodus 75:82 Kaasani Unicsile. Tänavu Kalevist Kaasanisse siirdunud Rolands Freimanis viibis väljakul 11 minutit ja viskas kaks punkti. VEFi poolelt tegi kaasa samuti endine kalevlane Bamba Fall, kelle arvele jäi kuue minutiga neli punkti.

Kaheksa võitu ja 11 kaotust kogunud VEFi võiduprotsent langes 42,1 peale ning lätlased kukkusid  tabelis Kalevi järel üheksandaks. Nii Eesti kui Läti tippklubil on kirjas sama palju võite ja kaotusi.

Kalev kohtub järgmisena 19. veerbraril kodusaalis Euroopa täielikku tippu kuuluva Moskva CSKAga. Kolm päeva hiljem minnakse võõrsil vastamisi Astanaga.

Liigatabeliga saab tutvuda siit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles