Gert Krestinov enne viimast etappi kuuendal kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Karli Saul

Briti meeskonnas LPE Kawasaki sõitev krossimees Gert Krestonovil peab tiimi soovil tänavu Inglismaal osalema kahes sarjas – Briti meistrivõistlustel ja Red Bull Pro Nationals sarjas. Viimati mainitud sarja eelviimane etapp sõideti nädalavahetusel Foxhillis. Krestinov oli etapi kokkuvõttes MX1 klassi arvestuses viies ja enne viimast etappi on ta sarja kuuendal kohal.

Sõitudes on MX1 ja MX2 klassid koos, etapi kokkuvõttes ja sarja osas peetakse neile aga klassidele eraldi arvestust, vahendab ruudulipp.ee.

Esimeses sõidus oli Krestinov kokkuvõttes seitsmes, MX1 klassis sõitjatest aga neljas, sõidu võitis Jason Dougan (MX1) Alex Snow (MX1) ja Elliot Banks-Browne (MX2) ees.

Teises sõidus oli Krestinov kokkuvõttes kuues, MX1 sõitjatest taas talle neljas koht. Võidu sai tänavuse selle sarja tiitli juba kindlustanud Brad Anderson, kes on ka üks kandidaat tänavusse Briti Rahvuste Krossi meeskonda. Teine oli Dougan, kolmas Wayne Smith (MX1).

MX1 kokkuvõttes oli Krestinov viies, etapi võitis Dougan.

Enne viimast Red Bull Pro Nationals sarja etappi, mis sõidetakse 19. septembril, on Krestinov sarjas kuuendal kohal. Vahed nii ees kui taga on aga väikesed, neljandal kohal olevale Carl Nunnile kaotab Krestinov kümne ja viiendal kohal olevale Nathan Parkerile nelja punktiga. Samas kaotab Krestinovi selja taga olev Alex Snow eestlasele vaid ühe punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles