Tartu Rattamaratoni 1223. lõpetaja saab auhinnaks Scott Scale 70 maastikuratta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Scale 70
Scott Scale 70 Foto: SEB

SEB Liising koostöös Hawaii Expressi ja Klubi Tartu Maratoniga teevad hinnalise kingituse 19. septembril esialgse lõpuprotokolli järgi 1223-ndana finišiliini ületanud võistlejale, kusjuures arvesse lähevad nii 89 km kui ka 40 km distantsil startinud.


 
 Rattamaratoni 1223. lõpetaja läheb koju uhiuue maastikurattaga Scott Scale 70, seljas võistluse ametlik rattasärk ja taskus tasuta registreerimine 2011. aastal toimuvale SEB 14. Tartu Rattamaratonile.
 
«Rattamaraton kasvatab järjest oma fännide hulka ja selle trendi jätkudes võib rattasõidul olla varsti rohkem osavõtjaid kui Tartu suusamaratonil. See tähendab, et isegi esimese tuhande piirimaile sõitmine muutub iga aastaga järjest keerulisemaks. Anname tublidele sõitjatele sellelgi aastal lisamotivatsiooni ja premeerime 1223. finišeerijat asjakohase auhinnaga,» märkis SEB Liisingu nõukogu esimees Indrek Julge.
 
«Klubi Tartu Maratonil on hea meel tõdeda, et koostöös SEB Pangaga saame pakkuda lisaks osalemisrõõmule ja finišisse jõudmise positiivsetele emotsioonidele 1223. osalejale tõelise üllatuse – väärt maastikuratta. Kevadel SEB 28. Tartu Rattarallil 1223-ndana lõpetanud ja Scotti maanteeratta võitnud Läti noormees oli ülirõõmus oma võidu üle, ta on sel suvel sõitnud sellega juba üle 2000 km, harjutades järgmise aasta Tartu Rattaralliks. Usun, et selleaastane võiduratas annab võitjale veelgi motivatsiooni juurde rahvaspordiga tegeleda,» sõnas Klubi Tartu Maraton projektijuht Kunnar Karu.
 
 
SEB alustas Klubi Tartu Maratoniga koostööd juba rohkem kui 12 aastat tagasi, 1997. aastal. Alates 2003. aastast on SEB olnud klubi peasponsor. SEB Tartu Neliküritust toetades aitab SEB kaasa tervisespordi levikule. Sportimine ja tervislikud eluviisid on SEB-s au sees – just rahvasport aitab tagada head tervist, toonust ja rõõmsat tuju ning eemalduda mõneks ajaks argimuredest, nautides loodust, värsket õhku ja sõbralikke inimesi enda ümber.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles