Kohila teenis liidrite heitluses kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Naiste võrkpalli Balti liigas olid laupäeval võistlustules kõik neli Eesti võistkonda, kuid võiduni jõudis vaid TTÜ. Tartu Ülikool/Eeden, Kohila Võrkpalliklubi ja Famila/Võru Võrkpalliklubi leppisid kaotusega. 

Võõral väljakul saavutas tähtsa võidu TTÜ, kes mängis 3:0 (14, 19, 20) üle Kaunase Heksa. Parimana kogus Triin Veidemann 10 punkti. Maali Kanemägi ja Erle Püvi lisasid omadele 8 silma. Kui Blokis saavutasid mõlemad naiskonnad neli punkti, siis rünnakul oli selgelt efektiivsem (51%-24%) Eesti esindus, vahendas volley.ee.

Tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi jäi võõral väljakul üllatavalt kindlalt alla leedulannade Achemale, kui geimides koguti vaid 15, 18 ja 17 punkti. Mari-Liis Graumann ja Maarja Kerner tõid Kohila naiskonnale 8 punkti. Achema võidu võtmeks kujunes väga resultatiivne tegutsemine rünnakul, kui 69 protsenti üritustest lõppes punktivõiduga. Kohilale tõi punktivõidu 44% rünnakutest. 

Tartu Ülikool/Eeden tunnistas Lätis kohaliku naiskonna Jelgava/LU 3:0 (21, 23, 27) üleolekut. Kadi Mägi tõi tartlannad resultatiivseimana 16 ja Elis Vennola 10 punkti. Võõrustajad tegid suurepärase etteaste blokis, kui sulustamisega koguti suurepärased 22 punkti. Emajõelinna esindus suutis sama vaid viiel korral. 

Sarnaselt Tartu võistkonnale mängis ka Famila/Võru Võrkpalliklubi Lätis, kuid tulemus oli sama - lätlannad saavutasid kolm võidupunkti. Haide Haring  ja Margot Pähn kogusid Võru esinduse 1:3 (-17, -24, 23, -15) kaotusmängus 13 ja Kristiina Raap 11 punkti. Võrulannad jäid alla nii blokipunktide arvestuses (3-10) kui rünnakuefektiivsuses (51%-65%). 

Kohila Võrkpalliklubi jäi tänase kaotusega esikohast ilma, kui Achemal on üks voor enne põhiturniiri lõppu koos 51 ja Kohilal 49 silma. TTÜ hoiab 43 punktiga kolmandat, Tartu võistkond 32 silmaga viiendat ja Võru esindus 23 silmaga seitsmendat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles