EM-tiitli säilitanud Tyson Fury: järgmisena võtan ette Vladimir Klitško

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

26-aastane britt Tyson Fury säilitas nädalavahetusel oma profipoksi raskekaalu EM-tiitli, kui ta alistas kaheksandas raundis Christian Hammeri. Järgmisena soovib ta nüüd ette võtta poksimaailma valitseja Vladimir Klitško.

Klitško kohtub 25. aprillil New Yorgis ameeriklase Bryant Jenningsiga ning juba on liikvele läinud jutud, et septembris kohtuvad Fury ja Klitško Londonis. «Järgmisena tahan ette võtta Vladimir Klitško,» teatas Fury pärast laupäevast võitu The Guardianile. «Olen poksiringis, et pakkuda publikule meelelahutust.»

Lisaks avaldas Fury arvamust, et tal on suurepärased võimalused Klitško alistamiseks ja seejuures võrdles ta enda poksistiili Lõuna-Aafrika Vabariigist pärit poksija Corrie Sandersiga, kes suutis 2003. aastal Klitško nokauteerida.

Fury on oma karjääri jooksul võitnud kõik 24 matši, 18 võitu on tulnud nokaudiga. Klitško pidi viimati kaotuse vastu võtma 2004. aastal ,kui ta jäi alla Lamon Brewsterile. Kokku on Klitško arvel 63 võitu ja kolm kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles