Austraalia GP korraldajad lükkasid kuulujutud ümber

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia GP 2014. aastal.
Austraalia GP 2014. aastal. Foto: SCANPIX

Saksamaa väljaanne Bild vahendas eile kuulujutte, mille järgi plaanivad vormel-1 meeskonnad boikoteerida märtsi keskel Austraalias sõidetavat hooaja avaetappi. Täna lükkasid aga Melbourne'i ringrajal toimuva etapi korraldajad sellised jutud ümber.
 

Bildi eilse info järgi tunnistas ühe tiimi pealik, et mitmed meeskonnad kaaluvad turvalisuse probleemide tõttu etapi boikoteerimist, sest nõuavad rohkem infot, mis täpsemalt juhtus McLareni sõitja Fernando Alonsoga, kes üle-eelmisel nädalavahetusel testisõidul oma masinaga vastu seina sõitis ja Austraalia etapi vahele jätab.

Austraalia GP korraldamisega tegelev Andrew Westacott lükkas sellised spekulatsioonid aga ümber. «Me räägime tiimide, F1 esindajate ja FIAga (rahvusvahelise autoliiduga- toim.) mitu korda päevas ja boikott pole teemaks kerkinud ja seda pole arutatud,» teatas Westacott.

«Kõik meeskonnad tulevad Melbourne'i, kõik ootavad põnevusega uue hooaja algust, meeskondade varustus on juba siia teel, F1 personal on juba kohal, seadmas üles teleülekannete varustust ja meie vaatenurgast toimub kõik 100%-liselt,» lisas Westacott enesekindlalt.

Austraalia GP sõidetakse 15. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles