Kullamäe: tegime Ventspilsi vastu hooaja kõige kehvema mängu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlaste peatreener Gert Kullamäe.
Tartlaste peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rocki korvpallimeeskond alustas Balti liiga poolfinaalseeriat Ventspilsi vastu võõrsil kindla 49:74 kaotusega. Läti klubi dikteeris kogu mängu, poolajaks jäi Rock 25:40 kaotusseisu ja kuigi teisel poolajal jõuti paaril korral 12 punkti kaugusele, enamaks jaksu polnud.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul näidati hooaja kõige kehvemat mängu. «See ei olnud see Rock väljakul, keda me oleme harjunud nägema. Kindlasti tegime kogu hooaja kõige kehvema mängu. Kõik, mis valesti sai minna, ka läks nii rünnakul kui kaitses – jäime kohe alguses taha ja enam mängu ei saanud. See mäng tuleb võimalikult ruttu ära unustada ja teisipäeval on auküsimus näidata, et oleme paremad kui tänane pilt näitas,» sõnas Kullamäe pettunult.

Tartlaste visketabavus oli kolmeste joone tagant 17% (4/23) ja kahepunktivisetes 40% (14/35). Lauavõitlus kaotati 36:40 ning anti vaid kaheksa korvisöötu lätlaste 19 vastu.

Ainsana jõudis Tartu meeskonnast kahekohalise punktiskoorini mängujuht Tanel Sokk, kes viskas 11 punkti ja andis kolm söötu. Käe said küll valgeks kõik platsil käinud üheksa meest, aga kahekohalise punktisummani rohkem keegi ei jõudnud. Läti klubi resultatiivseimana tõi Kristaps Janicenoks 15 punkti, ameeriklasest tsentri Harvey Granti arvele kanti 14 punkti ja kuus lauapalli. Martins Meiers lisas 13 ja Artjoms Butjakovs 11 punkti.

Korduskohtumine toimub 17. märtsil Tartus. Finaalipääsuks tuleb Rockil Läti meister alistada vähemalt 26 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles