Mercedese tiimi juht andis kriitikutele vihase vastulöögi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: SCANPIX

Eile alanud vormel-1 sarja uus hooaeg on juba põhjustanud pahameelt Mercedese meeskonna suhtes, sest teised tiimid pole rahul, et eelmist hooaega domineerinud meeskond ka sel aastal teistest nii palju parem tundub olevat. Kriitikute jutule andis vihase vastulöögi Mercedese juht Toto Wolff, kes soovitas kõikidel teistel meeskondadel oma asjadega tegeleda.

Eilse avaetapi võitis Mercedese rooli keerav valitsev maailmameister Lewis Hamilton, tema selja taga sai teise koha tiimikaaslane Nico Rosberg. Eilse sõidu järel kostis selliste tulemuste üle nurinat näiteks Red Bulli tiimi poolt, kelle ridadest leiti, et F1 sarja tuleks kunstlikul viisil võrdsemaks muuta ja tagatipuks teatati, et kui jätkub ühe meeskonna nii suur domineerimine, võib Red Bull omaniku huvi vähenemise tõttu sootuks sarjast loobuda.

Williamsi tiimi mehaanik Rob Smedley teatas omakorda, et kuna teised olid eilsel GP-l nõrgemad, ei pidanud Mercedese sõitjad võitmiseks isegi oma parimat esitust tegema ja see tähendab, et neil on teistega võrreldes veel suurem edu ja eelis, kui võiks Austraalia etapi põhjal arvata. Omamoodi kriitikat tegi ka eilsel sõidul kolmanda koha saanud Ferrari sõitja Sebastian Vettel, kes vastas Rosbergi kommentaarile, et loodetavasti suudavad konkurendid neile lähemale tulla, ausa reaktsiooniga ning päris sakslaselt, kas nad kavatsevad siis hakata aeglasemalt sõitma ja teisi järgi ootama, vihjates taas sellele, et praegusel juhul keegi Mercedestele vastu ei saa.

Konkurentide kriitika on aga vihaseks ajanud Mercedese tiimi juhi Toto Wolffi, kes andis vingujatele vastulöögi. «Ma mõtlen, et: «Kurat, tegelege oma asjadega, tehke kõvasti tööd ja proovige oma probleemidest jagu saada,»» vastas Wolff vihaselt. Lisaks teatas Mercedese juht, et Red Bulli vingumisel pole F1 garaažides ruumi ja selline asi ei sobi kuninglikku võidusõidusarja.

Järgmine F1 sarja etapp sõidetakse märtsi viimasel nädalavahetusel, kui vormelikarussell on jõudnud Malaisiasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles