Rosberg saatis Vettelile ametliku küllakutse: võta märkmik kaasa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Sebastian Vettel (paremal) Austraalia GP järgsel pressikonverentsil. Keskel võitja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (vasakul) ja Sebastian Vettel (paremal) Austraalia GP järgsel pressikonverentsil. Keskel võitja Lewis Hamilton. Foto: scanix

Vormel-1 sarja avaetapil Austraalias omavahel lõõpinud Nico Rosberg ja Sebastian Vettel jätkasid heatujulist kirjavahetust - Rosberg saatis Twitteri kaudu Vettelile ametliku küllakutse Mercedese garaaži.

Rosberg avaldas pärast Mercedese võimsa ülekaalu tähe all kulgenud Austraalia GP lõppu lootust, et järgmisel etapil on konkurendid neile lähemal. Vettel ei suutnud seepeale uskuda, et Rosberg võiks midagi sellist tõsiselt mõelda. Meeste omavaheline lõõp tipnes sellega, et Vettel küsis, kas Mercedes ei võiks teisel etapil Malaisias oma uksed konkurentidele uudistamiseks avada.

Rosberg vastas seepeale, et võib Vetteli külla kutsuda küll. «Rääkisin Toto ja Paddyga Sebastiani kutsumisest ning neil pole selle vastu midagi,» kirjutas sakslane nüüd Twitteris tiimijuhtidele Toto Wolffile ja Paddy Lowe’le viidates, lisades minut hiljem järgmise postituse: «Kallis Seb, see on meie ametlik küllakutse sulle, et osaleksid reedel kell 16.00 Sepangis toimuval koosolekul. Kohtume seal ja ära märkmikku maha unusta! :)» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles