Pehrsson: küsimärgi all olnud mehed näitasid end heast küljest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpllikoondis kaasas kahe viimase mehena EM-valikmänguks koosseisu Joel Lindpere ja Artur Pika. Koondise peatreener Magnus Pehrssoni sõnul olidki need mehed tiimi jaoks esimeseks eelistuseks aga mõlemat sooviti nädalavahetusel mänguolukorras näha.

Pikk sai eile Levadia eest 78 minutit mänguaega ning Lindpere viibis Nõmme Kalju särgis Eesti liigas väljakul 36 minutit.

«Ei taha öelda, kes viimasena nimekirjast välja jäi. Kuna oli küsimärke Lindpere ja Pika koha peal, siis seetõttu neid kohe nimekirja ei kaasatud. Nemad olid meie esimeseks eelistuseks. Kui saime eile nende kohta positiivse tagasiside, siis said nad ka valitud,» rääkis Pehrsson.

Lisaks tunnistas peatreener, et võrreldes eelmise aastaga oli sel korral valikuid isegi raskem langetada, kuna koondislased saavad koduklubides korralikult mänguaega ja lisaks ei ole klubita mehi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles