Ametlik kinnitus: Alonso läheb Malaisia GP-l starti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

McLaren-Honda meeskond teatas täna ametlikult, et sel nädalavahetusel sõidetaval GP-l saab starti minna hooaja avaetapi vahele jätnud Fernando Alonso.

Alonso sõitis oma autoga vastu seina hooajaeelsel teisel testisõidul ja arstide soovitusel jättis ta Austraalias sõidetud avaetapi vahele. Kuigi hispaanlane nägi enda sõnul rohkelt vaeva, et Malaisia GP-l lõpuks rajale minna, oli selle juhtumine tänaseni veel lahtine, kuid nüüdseks on McLareni meeskond ametlikult teada andnud, et Alonso saab nädalavahetusel sõitma minna.

«McLaren-Hondal on hea meel teatada, et pärast Rahvusvahelise autoliidu (FIA- toim.) lõplikku meditsiinilist ülevaatust, mis toimub sel neljapäeval, 26. märtsil Sepangi ringrajal, naaseb Fernando Alonso sellel nädalavahetusel sõidetavaks Malaisia GP-ks oma masina rooli,» seisis avalduses.

«Alates Barcelona testisõidu avariist on Alonso järginud karmi ja spetsiaalselt koostatud treeningprogrammi, mida on jälginud juhtivad sporditeadlased, et tagada Alonso turvaline ja õigeaegne naasmine võidusõitu,» andis McLareni meeskond ka mõista, et arstidelt on saadud lõplik kinnitus, et kahekordne maailmameister võib sõitma asuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles