Eesti sõudetipud vahetavad paatides kohti

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo Horvaatias trenni tegemas.
Neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo Horvaatias trenni tegemas. Foto: Erakogu

Eesti sõudmisparemikul on praeguseks lõppenud esimene kolmenädalane laager Horvaatias. Sel nädalal viibitakse Eestis ja täna testitakse ergomeetritel praegust vormi. Pühapäeval võetakse taas ette reis horvaatide juurde, et järgmisel kuul seal teha ka hooaja avastart. Võrreldes mullusega tõstetakse selle võistluse tarbeks kahe- ja neljapaadis kaks meest ringi.

Kui asjad hakkavad soovitult liikuma, istub tänavu neljapaadis taas Tõnu Endrekson ja koos Andrei Jämsäga hakkab kahest sõitma Kaur Kuslap. Endrekson istus viimati neljapaadis 2012. aastal, kui kooslus Kaspar Taimsoo, Endrekson, Allar Raja ja Jämsä tõid Londoni olümpialt 4. koha ja seejärel ka Varesest EM-kulla.

«Enne Horvaatia Openit täit selgust veel ei saa. Proovime seal neljapaati koos Endreksoniga. Kui paat liigub, siis läheme nii ka edasi. Potentsiaali neljases sõitmiseks on tal küllaga. Tähtis on nüüd tema kasutegur paadi liikumisse saada,» täpsustas koondise peatreener Matti Killing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles