Eksperimentaalse koosseisuga Flora kaotas Soome meeskonnale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Hetkel Premium liigas täiseduga jätkav FC Flora jalgpallimeeskond võõrustas täna Sportland Arenal Veikkausliiga meeskonda Rovaniemi Palloseurat ning pidi eksperimentaalse koosseisuga vastu võtma 0:2 kaotuse.

Nimelt jäid Flora poolelt U-21 ja A-koondise kohustustega eemale terve algkoosseisu jagu mängijaid - Sinisärke aitavad hetkel Richard Aland, Kevin Aloe, Madis Vihmann, German Šlein, Mihkel Ainsalu, Joseph Saliste, Maksim Gussev, Rauno Sappinen, Gert Kams, Enar Jääger ning Rauno Alliku, vahendas Soccernet.ee.

Sellest tulenevalt said võimaluse end esindustiimis näidata ka duubelmeeskonna pallurid Eric Pärn, Sander Lootus, Hans Joosep Tammerik, Tõnu Paavo, Alex Sander Sepp ning Maikel Astur. Lisaks neile teenisid mänguaega Viljandi Tulevikus palliv Karl-Romet Nõmm ning hetkel ajateenistust läbivad Brent Lepistu ja Martin Kase.

Kohtumine uudse koosseisuga Norbert Hurda hoolealuste ja Soome liigakarika finaali jõudnud RoPS-i vahel möödus võrdlemisi võimalustevaeselt, kus lõpuvile kõlades pidi Flora 11 järjestikuse võidu järel tunnistama kergelt domineerinud põhjanaabrite 2:0 paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles