Hooaja avasõidu teinud Alonso: astusime esimese sammu

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso
Fernando Alonso Foto: SCANPIX

Austraalias peetud vormel 1 hooaja avavõistluse vahele jätnud McLaren-Honda piloot Fernando Alonso tegi Malaisias selle aasta esimese sõidu ja oli sunnitud 20. ringil katkestama. Hoolimata sellest jäi kahekordne maailmameister etapiga rahule.

«Kogu nädalavahetus oli parem, kui oodata oskasin. Parim asi, mis tänasest näppude vahele jäi, oli see, et suutsime ülejäänutega võidu sõita. Jenson (Button) ja mina ei võistelnud ainult iseendaga. See oli esimene samm, mida pidime astuma ja saime selle juba tehtud. Meie sõidukiirus oli üllatavalt hea ja saime Red Bullid enne esimesi boksipeatusi kätte,» ütles ta portaali crash.net vahendusel.

«Vajame veel pisut aega, et uurida, mis minu katkestamise põhjustas. Meeskond ütles, et ma pean tempot alandama ja autot säästma. Seega tõin auto boksi. Kahjuks olid probleemid vastupidavusega oodatud ja ilmselt tuleb jamasid veed,» lisas Alonso.

Alonso tegi veebruari lõpus Barcelona testisõitudel avarii, mille tagajärjel sattus haiglasse ja ei saanud F1 hooaja esimesel etapil kaasa teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles