Postimehe otsepilt: Kehra alistas tasavägises mängus Serviti ja tuli põhiturniiri võitjaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipalli meistriliigas selgus täna põhiturniiri võitja, kui omavahel olid vastamisi HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja Põlva Serviti. Kehras peetud mängu võitis napilt 25:23 (10:13) kodumeeskond Kehra. Võitjate parimana viskas Jevgeni Buinenko seitse väravat, Jürgen Rooba lisas viis tabamust. Serviti suurimaks skoorijaks seitsme väravaga Ardo Puna.

Esikoha heitlus on järelvaadatav.

Enne mängu:

Kehra alistas eelmises voorus võõrsil Viljandi 22:21 ning Serviti oli Valgas 38:16 üle sealsest Kävalist. Kehralaste peatreener Jüri Lepp ei jäänud rahule oma hoolealuste esinemisega mängus Viljandiga. «Peame ennast parandama ning rünnakul juurde panema ja kaitses vähem vigu tegema,»

analüüsis Lepp. «Kuigi põhiturniiri esikoht ei pruugi midagi suurt tähendada, tahame Servitile alati muskleid näidata. Neil on noor, ühtlane ja energiline meeskond. Kindlasti saab oluliseks mängutaktika, aga sellest pole mõtet enne kohtumist täpsemalt rääkida.»

Serviti juhendaja Kalmer Mustingu jaoks on olulisemad kohtumised alles ees. «Põhiturniiri esikoht ei anna automaatselt midagi. Teinekord on koduväljakueelisest kasu, teinekord mitte. Märksa rohkem loeb see, mis seisus meeskonnad teatud hetkel on. Seekord mängime küll võõrsil, aga samas piisab meile viigist, mis võrdsustab seisu,» lausus Musting. «Edu saavutab see, kes tegutseb paremini kaitses ja kes saab paremini hakkama kiirrünnakutel ning kumma meeskonna väravavahid tegutsevad kindlamalt,» lisas Musting.

Tabeliseis 20. vooru järel: Põlva Serviti 36, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 36, Viljandi HC 30, HC Viimsi/Tööriistamarket 24, Valga Käval 11, Audentes 9, Aruküla SK 8, SK Tapa 6 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles