Boullier: McLaren on teinud meeletu arengu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Boullier.
Eric Boullier. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 võistkonna juht Eric Boullier sõnas, et Malaisia etapil nähtu oli suur samm edasi võrreldes kaks nädalat varem Austraalias peetud hooaja avaetapiga.

«Jah, me pole punktikohtadel. Oleme Force Indiatest kiiremad, aga see pole meie eesmärk,» ütles Boullier Autosportile. «Me ei mõõda praegu veel maksimaalset sooritusvõimet – see tuleb mängu siis, kui hakkame ajasõidu esikoha ja võidu nimel heitlema. Aga võrdleme saavutusi Barcelona testide ja Austraaliaga ning areng on olnud meeletu,» sõnas ta. «Mõlemad sõitjad olid auto tasakaalu ja juhitavusega rahul, mis on väga tähtis.»

Jenson Buttoni sõnul vastab ülemuse jutt tõele. «Kahe nädalaga ei saa kuigi palju teha, aga see, mida tegime, oli vapustav. Kogu võistkonnas valitseb positiivne hoiak – meil pole kerge, aga seda parem on arengut näha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles