Levadia sai Tuleviku üle raske võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 5. vooru mängus alistas tiitlikaitsja Levadia Premium liiga käesoleva hooaja uustulnuka Viljandi Tuleviku 2:0. Väravad lõid Ingemar Teever ja Artur Rättel. Teises mängus alistas Sillamäe Kalev 6:1 Paide Linnameeskonna.

Postimees näitas Levadia ja Viljandi kohtumisest otsepilti, mis on ka järelvaadatav.

Enne mängu

Valitsev meister Levadia on hoogu kogumas. Järgmisena on tiitlikaitsja teel ees Viljandist saabuv JK Tulevik. Levadia on pärast kahe viigiga alustamist võitnud 2:1 nii Tartu Tammekat kui ka Paide Linnameeskonda ning kaheksa punktiga hõivatakse liigatabeli kolmas koht. Kuna liidrid Nõmme Kalju ja FC Flora on viiendas voorus omavahel vastamisi, avaneb Levadial hea võimalus vahet vähemalt ühe meeskonnaga vähendada.

Tulevikul oli veel nädal tagasi punktiarve kõrgliigas avamata, kuid see iluviga parandati koduseinte toel, kui oldi lausa 5:2 paremad Pärnu Linnameeskonnast. Kahel korral tegi skoori Sander Post, korra olid täpsed Gerdo Juhkam, Karl Ivar Maar ja Joonas Tamm.

Levadia peatreener Marko Kristal: «Oleme oma mängumasina pikkamööda käima saanud ja üritame seda kohtumises Tuleviku vastu veelgi kõrgematele pööretele häälestada. Eelkõige peame oma võimalused oskuslikumalt ära kasutama ning mitte lubama vastasel ennast üllatada. Üritame seekord oma värava puhtana hoida. Ootame ilusal kevadõhtul mängule arvukalt publikut, eriti FC Levadia poolehoidjaid ja meie oma jalgpallikooli noormängijaid koos peredega!»

Kaitsja Juuso Laitinen: «Kui aus olla, siis ma ei tea Viljandi JK Tulevikust midagi. Kuid see ei loe, sest iga mäng algab seisult 0:0 ja pole tähtis kelle vastu mängime, kuna tahame võita iga kohtumise. Me peame keskenduma mängu igale olukorrale. Kui kaotad fookuse kas või sekundiks, siis kasutab vastane selle ära. Me oleme oma esitusi mäng-mängult parandanud ja kui näeme treeningväljakul jätkuvalt kõvasti vaeva, siis toob see ka soovitud tulemused. Olen kindel, et kui jätkame samas suunas, siis väljume võitjatena. Iga mäng annab meile rohkem enesekindlust tulevasteks kohtumisteks.»

Tuleviku mängiv abitreener Rain Tölpus: «Eelmises voorus saime oma kauaoodatud võidu kätte ja meeskonnal on tuju hea. Mängust Levadiaga on võitu raske loota, aga võitlema läheme kindlasti ja kergesti ei kavatse me tiitlikaitsjale mitte midagi kinkida. Peame kaitses kannatlikult mängima ja kindlasti tekib ka meil mõni moment vastaste värava lähistel.»

Tuleviku poolkaitsja Indrek Ilves: «Mäng meistri vastu tõotab tulla põnev ja väravaterohke. Võidab see, kes lööb rohkem väravaid. Viimases voorus lõime meie Levadiast rohkem väravaid, siit võime kindla järelduse teha, kes skoorima läheb!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles