Messi avaldas saladuse, mis aitab tal kaotustest paremini üle saada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Koos Madridi Reali staari Cristiano Ronaldoga maailma parima jalgpalluri nimetuse eest võitlev Barcelona ründaja Lionel Messi on sel aastal taas õige hoo leidnud ja tänu sellele läheb ka Barcelonal paremini.

Messi avaldas Barcelona veebiküljele, mis on tema elus lisaks vigastuste vähenemisele viimasel ajal paremaks läinud. Suur põhjus Messi paremas tujus on tema kahe ja poole aastane poeg Thiago, kes aitab sportlasel rahuneda.

"Ta on mu elus esikohal. Kui ma kaotasin või mängisin halvasti, ei tahtnud ma kolm-neli päeva kellegagi rääkida. Alles siis sain sellest üle. Nüüd, kui kaotan mängu, siis lähen koju ja vaatan oma poega. Nii saan probleemidest kiiremini üle," rääkis Messi.

"Ma olen sisimas vihane, aga kõik muutub, kui Thiagot näen. Isaks saamine on aidanud mul üles kasvada. Olen mõistnud, et jalgpall pole kogu elu ja maailmas on ka muid asju," lisas ta.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles