Horvaatia sõdalane ja Sloveenia imeväravavaht

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Mandžukic kohtumises Madridi Reali vastu.
Mario Mandžukic kohtumises Madridi Reali vastu. Foto: SCANPIX

Tänavu Euroopa parima jalgpalliklubi tiitli eest võitlema jäänud klubid alustasid teisipäeva hilisõhtul veerandfinaalide avamängudega ning pakkusid kohe ka küllaldaselt kõneainet. Nii pärast Madridi Atletico ja Madridi Reali kohtumist kui ka Torino Juventuse ja AS Monaco mängu järel said kohtunikud kõvasti kriitikat. Mängijatest pälvisid vast kõige rohkem tähelepanu Atletico horvaadist ründaja Mario Mandžukic ja sama tiimi 22-aastane sloveenist väravavaht Jan Oblak.

Atletico ja Reali duell lõppes esimese koduväljakul skooriga 0:0 ning seega on selles paaris kordusmatši eel endiselt kõik lahtine. Mängu keskseks kujuks kerkis Mandžukic, kes pidevalt võitles Reali kaitsjatega. Horvaadiga said jõudu katsuda nii Daniel Carvajal, Sergio Ramos kui ka Raphael Varane. Kui esimest süüdistati pärast kohtumist Mandžukici löömises ja katses teda hammustada, siis teine lõi kogemata ründaja näo küünarnukiga lõhki. Varanele tehtud vea tõttu sai horvaat omakorda ise kollase kaardi.

Hammustamisloosse toodi eile ka selgust: nii Carvajal kui ka Mandžukic teatasid sotsiaalmeedias, et hambaid kellelegi sisse ei löödud. Kõvasti rappida saanud Atletico ründaja sai aga samas ka ise kriitikat, kuna vastaste provotseerimises on ta samuti ülivõimekas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles