Kalev/Cramo lähikonkurent sai Ühisliigas võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo meeskonna saatus VTBs pole enam nende kätes, vaid nüüd tuleb oodata, mida saadavad korda konkurendid.
Kalev/Cramo meeskonna saatus VTBs pole enam nende kätes, vaid nüüd tuleb oodata, mida saadavad korda konkurendid. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidas täna oma viimase kohtumise VTB Ühisliiga põhiturniiril. Hetkel hoiab Eesti meistermeeskond kaheksandat ehk viimast play-offi viivat kohta, kuid kahel Kalevi lähikonkurendil on võimalus see positsioon endale napsata ning sammu selles suunas astus täna Astana, kes alistas Krasnõje Krõlja.

Kalev jäi täna kindlalt 68:90 alla Kaasani Unicsile, kes on 18 võidu ning 11 kaotusega kuuendal kohal. Kalevil on hetkel 13 võitu ja 17 kaotust ning sellega hoitakse kaheksandat kohta.

Kalevi play-offi kohta noolivad nii Riia VEF kui Astana, kellest viimane sai täna kirja oma 11 võidu, kui 72:50 alistati Krasnõje Krõlja. VEF, kellel enne tänast on kirjas 11 võitu, kohtub Saratovi Avtodoriga. Pärast tänast kohtuvad VEF ja Astana korra omavahel ning lisaks on kummalgi pidada veel kohtumine Zeniidiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles