Eesti koondislase koduklubi kuulutas end maksejõuetuks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise keskkaitsja Artjom Artjunin (vasakul).
Eesti koondise keskkaitsja Artjom Artjunin (vasakul). Foto: Toomas Tatar

Rumeenia jalgpalli kõrgliigas valitsev kriis ei ole jätnud puutumata ka Artjom Artjunini koduklubi FC Brasovit, kes rahaprobleemide keskel mitmest töötajast ilma on jäänud ning nüüd end maksejõuetuks kuulutas.

Rumeenia jalgpalli kõrgeim sari, kus veel tänavu 18 tiimi osaleb, taandatakse tulevaks hooajaks 14 meeskonna peale ning seeläbi on mitmed eelnevaldki finantskriiside käes vaevelnud klubid tänavu eriliselt keerulises olukorras, kus väljalangemine nii mõnelegi sisuliselt surmahoopi tähendab, vahendas Soccernet.ee.

Nüüd selgus, et kriis on tabanud ka Eesti koondislase Artjunini leivaisa Brasovit, kes hetkel 18 meeskonna konkurentsis just viimasel langemist tähendaval 13. kohal paikneb. Kuigi Brasovi puhul olid finantsraskused ja võlad teemaks juba Artjunini Rumeeniasse siirdudes, siis tänaseks on klubi juhtkond oma probleeme ka avalikult tunnistanud, kuulutades end maksejõuetuks. Selle tulemusena pühkis Brasovi tolmu juba jalgeilt klubi tegevdirektor, samuti viitas finantsilistele raskustele aprilli keskel Brasovi treeneritoolilt enda soovil lahkunud horvaadist loots Vjekoslav Lokica.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles