Sõudjad said kaitseväega kokkuleppele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo (vasakult), Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Allar Raja.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo (vasakult), Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Allar Raja. Foto: Fred Killing

Mai alguses on kavas Eesti kaitseväe ajaloo suurim õppus Siil ning sellest võtavad osa ka Eesti koondise kaitseväelastest sõudjad Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Andrei Jämsä ja Joosep Laos. 8.–10. maini on Bledis kavas juba hooaja esimene MK-etapp ning lisaks jagatakse tänavusel MMil Rio olümpiapileteid. Kõike seda arvestades jõuti kokkuleppele, et sõudjad osalevad õppusel vaid kaks päeva.  

«Saime ilusasti kokkuleppele. Võib öelda, et lambad on terved ja hundid söönud. Meile tuldi vastu ja saadi inimlikult aru, et oleme tänavuse ja järgmise hooaja nimel väga palju harjutanud,» rääkis Eesti koondise peatreener Matti Killing. «Saime kokkuleppele, et neid kasutatakse võimalikult vähe. Vahele jääb ainult kaks trennipäeva.»

Koondislased osalevad õppusel järgmise nädala esmaspäeval ja teisipäeval ning kolmapäeva varahommikul lennatakse juba MK-etapile. «Kolmapäeva lõunal saame juba võistluspaigas trenni teha,» täpsustas Killing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles