Xplosionil tuleb tõeline titaanide lahing!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxim Vorovski ja Dawid Kasperski.
Maxim Vorovski ja Dawid Kasperski. Foto: xplosion

9. mail Tondiraba jäähallis toimuva Xplosion Fight Series võitlusspordiüritusel saab näha tõelist tiitanide lahingut Maxim Vorovski ja poolaka Dawid Kasperski vahel.

Maxim Vorovski nimi on Eesti publikule juba tuttav - ta on mees, kes on võistelnud mitmel pool maailmas väga tugevatel üritustel nagu Tatnef Cup ja Glory Wordl Series. Ta on võitnud Tatneft Cupi meistrit Alex Trofimovit ning astunud vastu sellisele superstaarile nagu Robin van Roosmalen, kes on täna Glory valitsev meister. Eesti suurimal võitlusspordiüritusel Xplosion on ta olnud senimaani kaotuseta.

Dawid Kasperski on Poola professionaalne kickpoksija ning ühtlasi ka Euroopa suurima võitlusspordisarja Superkombat WGP 2014. aasta meister. Superkombat on sari, kus võistlevad pea kõik parimad fighterid üle maailma. Tema tiitlit võib lugeda võrdseks parima proffesionaalse K-1 maailmameistri tiitliga. Oma tähelennu Superkombatis on teinud sellised maailmakuulsad nimed nagu Mike Zambidis, Errol Zimmerman ning Albert Kraus.

Järjekorras juba kuues ning sellega Eesti vanima tegutseva täisprofessionaalse võistlussarja tiitlit omav üritus üllatab Tondiraba Jäähallis lisaks kõrgetasemeliste K-1 ja MMA matšidega ka Baltimaade profipoksi tiitlimatšiga. Õhtu tõmbenumbriteks on teravad K-1 stiilis matšid, kus omadest astuvad üles Xplosionil seni võitmatuks jäänud Maxim Vorovski ning Mirkko Moisari noorem vend Markko Moisar. Vastased meie staaridele saabuvad juhtivatest Ida- ja Lääne Euroopa klubidest nagu Mike’s Gym, Chinuk Gym, Golden Glory, Double KK Gym ning mujalt.

Profipoksi Balti tiitlimatšis kehakaalus kuni 72 kg astuvad üles Pavel Semjonov (Eestist) ja Dmitrijs Ovsjannikovs (Lätist). MMA stiilis matšis saab näha Eesti vaieldamatult parimat Alik Tseikot, kelle vastaseks prantslane Esteban Mendoza.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles