Kalev/Cramo ja Rapla klassivahe sai selgeks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Dorbek.
Martin Dorbek. Foto: Tairo Lutter

«Arvasin enne seeria algust, et Kalev/Cramo ja meie reaalne vahe on 20+ punkti, nüüd selgus, et hoopis 30+,» sõnas pettunud Rapla Tyco korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa pärast seda, kui tema hoolealused olid Eesti meistriliiga poolfinaalseeria teises kohtumises kaotanud kodusaalis Eesti esiklubile koguni 58:91. Kalev/Cramo juhib nüüd mängudega 2:0 ja võib pääsu finaali kindlustada esmaspäeval.

Kuigi Rapla spordihoonesse kogunes oodatult täismaja ja viimastel aastatel juba traditsiooniliselt visati pärast lahtihüpet plats tualettpaberirulle täis, tundsid kalevlased ennast mugavalt esimestest sekunditest alates. Minut minuti haaval suurendati edu ja 10 minuti järel näitas tabloo Kalev/Cramo kasuks 35:12. Mäng läbi.

Kalevi algviisiku – Scott Machado, Rain Veideman, Gregor Arbet, Erik Keedus ja Keith Bensoni – koostöö sujus õlitatult ka kolmandal veerandajal, mis võideti 30:11. «Ei saa nende kohta midagi halvasti öelda. Nii on lust treener olla, kui visked lähevad. Ja mis peamine – kaitses mängisid nad tõesti hästi,» ütles Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak pärast mängu rahulolevalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles