Taaramäe tõusis Romandia velotuuril 15. kohale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Astana meeskonna profirattur Rein Taaramäe lõpetas Romandia velotuuri tänase neljanda etapi peagrupis, mis kaotas võitjale Stefan Küngile 52 sekundiga.

Üldarvestuses kerkis Taaramäe kaks kohta ja on nüüd 15. kohal. Küngi järel sai tänasel etapil teise koha 38 sekundit võitjale kaotanud belglane Jan Bakelants, kolmas oli Bakelantsist sekund aeglasem olnud hollandlane Bertjan Lindeman.

Kokkuvõttes on velotuuri liider Orica GreenEdge'i meeskonnas sõitev itaallane Michael Albasini, kellele 20 sekundiga kaotavad tiimikaaslased Ivan Santaromita ja Simon Yates ning Sky meeskonna ridadesse kuuluv Chris Froome. Taaramäe jääb Albasinist maha 37 sekundiga.

Homme sõidetakse Romandia velotuuril 162,7 km pikkune etapp, kuhu jääb neli esimese kategooria tõusu. Velotuur lõpeb pühapäeval Lausanne'is peetava 17 km pikkuse temposõiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles