Poksistaar Manny Pacquiao põgenes kodust, kuna isa sõi ära tema koera

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti aja järgi ööl vastu pühapäeva peetakse Las Vegases oodatud poksimatš, kus kergkeskkaalus lähevad vastamisi ameeriklane Floyd Mayweather jr ja filipiinlane Manny Pacquiao. Eile toimus Las Vegases ka matši ametlik kaalumine. Kaalumist oli vaatamas 11 500 inimest ning piletid kaalumisele maksid kuni 600 USA dollarit.
Eesti aja järgi ööl vastu pühapäeva peetakse Las Vegases oodatud poksimatš, kus kergkeskkaalus lähevad vastamisi ameeriklane Floyd Mayweather jr ja filipiinlane Manny Pacquiao. Eile toimus Las Vegases ka matši ametlik kaalumine. Kaalumist oli vaatamas 11 500 inimest ning piletid kaalumisele maksid kuni 600 USA dollarit. Foto: SCANPIX

«Sajandi poksimatšiks» tituleeritud duellis Floyd Mayweather jr’ga kohtuv Manny Pacquiao elas noorena kodumaal Filipiinidel tänaval. Pacquiao põgenes kodust 14-aastaselt, kuna tema isa sõi ära tema koera.

Pacquiao treener Freddie Roach rääkis enne matši poksija omaaegsetest üleelamistest. «Ta jooksis kodust ära, kui isa sõi tema koera ära. Ta elas seejärel tänaval. Ta ostis ellu jäämiseks sõõrikuid ning müüs neid siis veidike suurema summaga edasi,» rääkis Roach Yahoo’le.

«Ta magas pappkarbi sees. Ta on võitleja ja tuli sellest olukorrast välja,» lisas Roach. «Filipiinid on vaene koht, kus tuleb ellu jäämiseks kõike teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles