Video: ühel jalal mänginud Chris Paul lõpetas NBA tiitlikaitsja hooaja

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LA Clippersi mängujuht Chris Paul otsustavas mängus San Antonio Spursiga.
LA Clippersi mängujuht Chris Paul otsustavas mängus San Antonio Spursiga. Foto: Jayne Kamin-Oncea/USA Today Sports

Korvpallilligas NBA pääses viimasena play-off'i teise ringi Los Angeles Clippers, kes alistas seerias 4:3 tiitlikaitsja San Antonio Spursi. Äsja lõppenud otsustavas seitsmendas mängus oldi Spursist üle 111:109, võiduviske sooritas sisuliselt kogu matši reielihase venitusega hädas olnud Clippersi mängujuht Chris Paul.

27 punkti kogunud Paul saatis sekund enne lõppu viigiseisul 109:109 paarilt meetrilt üle Spursi legendi Tim Duncani teele raske viske, mis läks sisse lauapõrkest. Spursi viimane üritus aga ebaõnnestus.

Ülimalt tasavägiselt kulgenud kohtumises abistas vigastuse tõttu mitmel korral kaitses sisuliselt seisma jäänud Pauli 24 punkti, 13 lauapalli ja 10 resultatiivse sööduga Blake Griffin. Spursi resultatiivseim oli 16-st väljakult sooritatud viskest 11 tabanud Duncan, kes viskas 27 punkti ja võttis maha 11 lauapalli.

STATISTIKA

Põhiturniiri järel läänekonverentsi kolmanda asetuse saanud Clippers kohtub teises ringis Houston Rocketsiga, kes omab tänu teise asetusele koduväljakueelist. Esimene mäng peetakse ööl vastu teisipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles