Harri Sokk võidutses Kiili duatlonil

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Etverk  ja Harri Sokk (paremal).
Marko Etverk ja Harri Sokk (paremal). Foto: Margus Ansu

Eesti duatloni karikasarja avaetapil Kiilis läks põhidistantsi võit möödunud hooaja Eesti meistrile ja karikavõitjale Harri Sokule. 5 km jooksust, 26 km rattasõidust ja 2,5 km jooksust koosnenud võistlusraja läbis Sokk ajaga 01:06.21.

Ehkki Kiili võistlusel leidus mehi, kes suutsid Sokust mõlemal jooksuetapil nobedamad olla, otsustas esikoha saatuse ikkagi rattasõit, kus Sokk oma tuntud headuses lähikonkurentidest enam kui minuti jagu kiiremat aega näitas.

Päeva parima jooksuga alustanud Mart Suurkivi 49-sekundiline edu sulas Harri käes rattasadulas kiiresti ning kolmandale osaalale, 2,5 km jooksule, siirdus Sokk juba turvalises eduseisus. Võiduaeg 01:06.21 kindlustas TTÜ Spordiklubi esindavale Sokule hooaja esimesed maksimumpunktid duatloni karikasarjas.

Rattasõiduga vahepeal koguni kümnendaks kukkunud Suurkivi naases muljetavaldava jooksuga tagasi kõrgesse mängu ning võitles end kokkuvõttes teisele kohale. Kaotust Sokule kogunes Suurkivil 51 sekundit. Kolmanda ajaga läbis võistlusraja noorte A-klassi kuuluv Henry Räppo.

Naiste arvestuses oli Kiilis võidukas Karmen Reinpõld ajaga 01:18.37. Karmeni edu pandiks oli jällegi hea rattasõit, mis tagas talle lõppkokkuvõttes kindla esikoha järgmistena lõpetanud Rahel Kallase ja Alma Sarapuu ees. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles