Valgeranna golfiraja üleskündja andis oma teole ausa hinnangu

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgeranna White Beachi golfiväljaku rikutud green.
Valgeranna White Beachi golfiväljaku rikutud green. Foto: White Beach Golf

Pühapäeva õhtul osa Pärnumaal asuvast Valgeranna golfirajast rikkunud isik andis ennast golfikeskusele üles ja tunnistas eksimust.

«Mul oli temaga täna hommikul telefonivestlus ja see isik tutvustaski ennast kui vandaal, kes BMWga golfirajal sõitis. Eks ta andis sõna «vandaal» kasutamisega enda tegevusele hinnangu,» vastas Valgeranna golfikeskuse juhataja Vahur Tamm Postimehe küsimusele, millega juht oma käitumist põhjendas. Kui keegi poleks 24 tunni jooksul tegu üles tunnistanud, oleks asi läinud politseisse.

 

Üleskündja pääseb ilmselt rahatrahvita, kuid Tammel on ta plaanis üheks-kaheks päevaks golfiradu hooldama panna. «See annaks ilmselt parema tulemuse ja rikkuja näeks, kui raske töö radade eest hoolitsemine on ja kuidas see tegelikult käib.»

 

Et BMWga sõideti ainult ühel golfikeskuse 17 green' ist saab seal treeninguid ja võistlusi siiski rahumeeli edasi pidada. Peaasi, et sarnaseid juhtumeid tulevikus ei korduks.

 

«Usun ja loodan, et seda ei juhtu. Tähistame varsti keskuse 10. sünnipäeva ja autoga on siin  sõidetud esmakordselt. Vahel on juhtunud, et suvel on keegi jalgratta või mopeediga peal käinud. Keskus hõlmab 100 hektarit ja meil pole mõtet igale poole aedu ümber ehitada ja valvama hakata. Me ei taha elitaarset asja ajada, vaid pakkuda võimalikult paljudele inimestele võimalust avastada, mis see golf tegelikult endast kujutab,» rääkis Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles