Janar Talts: loodan, et saime lõpuks krambist lahti

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts.
Janar Talts. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rock pääses Eesti korvpallimeistrivõistluste finaali, kui poolfinaalseeria otsustavas mängus võideti koduväljakul Rakvere Tarvast 60:57. Finaalis kohtutakse Kalev/Cramoga. Rocki üks liidreid Janar Talts loodab, et emotsionaalselt tähtis võit aitab neil parema rütmi leida.

«Tahaks loota, et saime raske võiduga lõpuks krambist lahti. Kalev mängib ilmselt teises stiilis kaitset kui Tarvas. Nad tõmbasid korvi alla palju kokku ja lasid eemalt visata. Kuigi tegelikult ei kujuta ette, mida Varrak täpselt mõtleb, äkki teeb ka samamoodi,» ütles Talts pärast kohtumist Postimehele.

 

Rock oli taas hädas kaugvisetega - 26-st üritusest tabas 7. «Ma ei julge lubada, et hakkame paremini viskama, aga kindlasti loodan seda, et asi läheb paremaks. Raske seeria pealt on pisut lihtsam finaaliheitlustele vastu minna, aga päris lihtne pole ta nagunii. Ka viimane mäng oli ikka nii nibin-nabin, et siin oleks võinud kõige juhtuda,» rääkis Talts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles