Red Bull ja Toro Rosso said Barcelona GP eel häid uudiseid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel kihutavad vormel-1 masinad Barcelonas ning hea uudise osaliseks said Red Bulli ja Toro Rosso meeskonnad, sest nende mootoritootja Renault' on Hispaaniasse kaasa võtnud uued mootorid.

Renault' mootorid on hooaja esimestel sõitudel valmistanud peavalu nii Red Bullile kui Toro Rossole. Kuulsa energiajoogi firma meeskond on oma mootoritootjat ka avalikult kritiseerinud selle tõttu, et nende jõuallikaga pole võimalik teistega võrdselt võidu sõita, kuid nüüd peaks selle probleemiga olema ühel pool.

«Kolmenädalane paus on andnud meile võimaluse vaadata läbi kogu hooaja alguses saadud informatsioon,» selgitas Renault esindaja Remi Taffin. Tema sõnul on Barcelonasse kaasa võetud täiendatud mootorid, millega ei peaks enam nii suuri probleeme tekkima. «Ootame Hispaania sõitu pikisilmi, et näha, kuidas meie raske töö välja kukkus,» lisas Taffin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles