Astana liider: meil on tugev ja eriline meeskond

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astana meeskond Giro avaetapil
Astana meeskond Giro avaetapil Foto: SCANPIX

Laupäeval algas jalgrattamaailma aasta esimene suurtuur Giro d'Italia. Avapäeval sõideti 17,6 km pikkune meeskonnasõit ja Tanel Kangerti klubi Astana lõpetas selle kolmandana. Ajasõidu kiireimad olid Orica-GreenEdge'i ratturid, teise koha sai Tinkoff-Saxo (+7 sek) ja Astana jäi maha 13 sekundiga.

«Olin enne starti optimist ja uskusin, et suudame teha hea sõidu. Tulemus näitas, et Astana on välja pannud tugeva ja erilise tiimi. Ma polnud alates Kataloonia tuurist võidu sõitnud ja olin vahepeal haige, kuid tundsin end meeskonnasõidus hästi,» vahendab spordipartner.ee Astana liidri Fabio Aru sõnu.

Astana meeskonna keskmiseks kiiruseks kujunes 53 km/h ja tippkiirus oli hoolimata mõningasest vastutuulest 63 km/h. «Poisid tõestasid, et nad olid Trentino tuuril vormis ning meil on hea kooslus noortest ja vanadest ratturitest,» ütles Aru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles