Galerii: Kanada purustas jäähoki MMil Austria

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada-Austria kohtumine.
Kanada-Austria kohtumine. Foto: SCANPIX

Jäähoki MMil kohtusid täna A-alagrupi mängus Kanada ja Austria, kindla 10:1 võidu teenisid kanadalased.

Kanada võitis juba esimese kolmandiku kindlalt 4:0, väravate autoriteks olid Tyson Barrie, Matt Duchene, Taylor Hall ning Aaron Ekblad.  Teisel kolmandikul viskasid Kanada poolt väravad veel Jason Spezza ja Jordan Eberle ning enne viimast vaatust olid kanadalased juba juhtimas 6:0.

Viimase kolmandiku alguses avas oma väravaarve ka Austria, kui täpne oli Dominique Heinrich. Kanada polnud väravatesajuga aga veel lõpetanud ja nii viskas ühe tabamuse Nathan MacKinnon ning oma teised väravad said kirja Spezza ja Duchene. Kohtumise lõpuks säraski tablool seis 10:1.

Kanadal on nüüd seitsmest mängust kirjas seitse võitu ja 21 silmaga jätkatakse A-alagrupi liidrina. Austrial on kogutud vaid viis silma ja sellega ollakse hetkel alagrupis tagantpoolt kolmandal kohal, kuid nende selja taha jääval Lätil ja Prantsusmaal on üks mäng vähem peetud ja täna kohtuvad nad omavahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles