Sõudekoondises otsustati EMi eel teha üks muudatus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Jämsä (vasakul) ja Kaur Kuslap.
Andrei Jämsä (vasakul) ja Kaur Kuslap. Foto: Fred Killing

Eesti sõudekoondise jaoks ei kulgenud eelmisel nädalal Bledis kavas olnud MK-etapp just kõige paremini, kui neljapaat saavutas seitsmenda ning meie edukam kahepaat 12. koha. Seega otsustati teha koondises üks muudatus.

Eile istus koondis maha ja arutas nädalavahetuse tulemusi ning leidis, et kuu lõpus Poznanis toimuva EMi tarbeks paatkondade koosseisudes muudatusi ei tehta. Seega sõidab neljapaat EMil koosseisus Allar Raja, Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo.

Kahepaadis istuvad jätkuvalt Kaur Kuslap ja Andrei Jämsä, kuid meeste kohad vahetati paadis ära. Kui seni oli eessõudjaks Kuslap, siis edaspidi on selles rollis Jämsä.

«Paatkonnad jäävad EMiks samaks. Kaheses tõstsime ainult mehed ringi. Neljapaadil jäi Bledis natuke puudu. Oleme konkurentidest vähem vee peal olnud ning koostöö vajab veel lihvimist. Jõudsime järeldusele, et midagi väga hullu lahti ei ole. Ka kaheste üks sõit näitas, et selles koosluses on potentsiaali,» sõnas koondise peatreener Matti Killing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles