Skandaalne video: Komarovile kummaline karistus, patune venelane pääses puhtalt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leo Komarov (vasakul).
Leo Komarov (vasakul). Foto: SCANPIX

Jäähoki MMil oli eile kavas tuline alagrupimäng Soome ja Venemaa vahel, mis lõppes karistusvisete järel soomlaste võiduga. Pärast matši sai aga rohkelt tähelepanu intsident, kus Soome koondislasele Leo Komarovile määrati 5+20 minuti pikkune karistus.

Komarovile määrati karm karistus, kuna rootslastest kohtunike Mikael Nordi ja Tobias Björki hinnangul sõitis Komarov venelasele Jevgeni Medvedevile põlvega sisse ning vääris selle eest karmi karistust. Seejärel kargas aga venelane Maksim Tšudinov Komarovile kallale, kuid pääses selle teguviisi eest puhta nahaga, kirjutab Soome meedia.

Soome meedias sai juhtunu aga palju vastukaja ning kohtunike tööd kritiseeriti teravalt. Kohati jõuti välja ka selleni, et kohtunike kallutatud tegevuses o nsüüdi Rahvusvaheline Jäähokiliit. Lisaks leiti ka Rootsi meedias, et nende kohtunike poolt Komarovile määratud karistus oli liiast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles