Video: Houston jäi ellu, tulikuumalt Hardenilt 45 punkti

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Harden.
James Harden. Foto: SCANPIX

Houston Rockets jäi korvpalliliigas NBA ellu, kui alistas läänekonverentsi finaali neljandas mängus koduväljakul 128:115 Golden State Warriorsi ja vähendas seeria kaotusseisu 1:3 peale.

Rockets sai kaheksa tabava kaugviske toel juba avaveerandiga sisse 45:22 edu ja kuigi Warriors jõudis hiljem mitu korda ohtlikult lähedale, oli Houstonil ja eriti 45 punkti kogunud James Hardenil kogu aeg vastus olemas. Rocketsi liider lisas statistikasse 9 lauapalli, 5 resultatiivset söötu, 2 vaheltlõiget ja 2 blokeeritud viset ning tabas 11-st kolmesest 7. Josh Smith toetas Hardenit 20 ja Trevor Ariza 17 punktiga.

14 punkti ja 12 lauapalli kogunud Rocketsi keskmängija Dwight Howard lõi Warriorsi ametivenda Andrew Bogutit kolmandal veerandajal näopiirkonda ja Howardit ähvardab nüüd viienda mängu vahele jätmine.

Golden State'i mängujuht ja põhihooaja kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Stephen Curry lõi teisel veerandajal pea nii valusalt vastu põrandat ära, et pidi minema riietusruumi ja läbima peapõrutuse testid. Arstid lubasid tal siiski väljakule naasta ja lõpuks kogus ta 23 punkti, Warriorsi resultatiivseim oli Klay Thompson 24 silmaga.

Meeskonnad tabasid kahe peale 37 kaugviset (Warriors 20 ja Rockets 17), mis on uus NBA play-off'ide rekord.

Seeria viies mäng peetakse ööl vastu neljapäeva Warriorsi kodusaalis Oaklandis. Täna öösel võib selguda idakonverentsi võitja, kui Cleveland Cavaliers võõrustab kodusaalis 3:0 eduseisul Atlanta Hawksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles