Suurbritannias arreteeriti Red Bulli tehase röövimise kahtlusalused

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli sõitja Daniel Ricciardo tõi eelmisel hooajal oma meeskonnale nii mõnegi karika. Detsembris varastati aga tehase ruumidest 60 karikat ning kõiki pole Red Bull senini tagasi saanud.
Red Bulli sõitja Daniel Ricciardo tõi eelmisel hooajal oma meeskonnale nii mõnegi karika. Detsembris varastati aga tehase ruumidest 60 karikat ning kõiki pole Red Bull senini tagasi saanud. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitvalt Red Bulli meeskonnalt varastati möödunud aasta lõpus rohkelt võidukarikaid, aga väidetavalt on nüüd üles leitud ja arreteeritud rööviga seotud kahtlusalused.

Red Bulli tehasest varastati mullu ligikaudu 60 võidukarikat, millest osad leiti hiljem tehasest umbes tunniajase autosõidu kaugusel asuva järve põhjast. Nüüdseks on Suurbritannia politsei väidetavalt röövi toimepanijad üles leidnud ning kuigi ametlikku teadaannet pole ametivõimudelt tulnud, vahendas portaal motorsport.com, et arreteeritud on neli kahtlusalust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles