Johannes Moor võitis Soome meistrivõistlustel hõbeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Moor
Johannes Moor Foto: TT Racing Team

Läinud nädalavahetusel tõmmati Rootsis Mantorp Parki ringrajal joon alla vormel Renault Põhja-Euroopa ja Soome meistrivõistlustele. Esimeses sõidus saadud kaheksas ja teise sõidu kümnes koht andsid Johannes Moorile hooaja kokkuvõttes Soome meistrivõistlustel teise koha.

Kvalifikatsioonisõitudes saadud aegade põhjal startis T.T.Racing Team’i esindav eestlane mõlemasse võistlussõitu kümnendalt kohalt. Esimese sõidu finišiks tõusis Moor kaheksandaks, teise sõidu õnnestunud stardiga kuuendaks, kuid kokkupõrge konkurendiga paar ringi hiljem langetas meie võistleja võistlejaterivi lõppu. Finišijoone ületas Moor kümnendana. Võistlussõite valitsesid rootslased – esimese stardi võitis Jimmy Lindberg, teise Kevin Kleveros.

Mõlemad stardid läksid arvesse ka Soome meistrivõistluste arvestuses ning kuna sarja üldliider soomlane Mika Kunranta lõpetas mõlemad sõidud Moorist eespool, kuulus üldvõit põhjanaabrile.

«Kvalifikatsiooniringidele eelnes kaks tunnist treeningut, millest jäi nähtavasti väheks, et rootslasetele nende kodurajal vastu saada. Enne viimast starti oli meistritiitel veel teoreetiliselt võimalik, aga kukkumine rivi lõppu sprindisõidus sai otsustavaks,» kommenteeris Moor. «Eks teine koht kokkuvõttes on ju ka hea tulemus. Peab edaspidi veelgi rohkem pingutama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles