Mait Patrail võõrsilvõidu järel: me ei mänginud oma taset välja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail.
Mait Patrail. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti meeste käsipallikoondis alistas täna võõrsil 31:26 Luksemburgi ning astus sammu selles suunas, et pääseda 2018. aasta EM-valikturniiri kvalifikatsiooni avavoorust edasi. Eesti koondise üks liider Mait Patrail tunnistas, et kuigi võiduga tuleb rahul olla, siis mängupilti annab kõvasti parandada.

«Tulemusega tuleb muidugi rahul olla, aga me ei mänginud oma taset välja ja meil on veel palju juurde panna,» rääkis Patrail. «Meie tasemega meeskond ei tohiks teha esimesel poolajal kümme pallikaotust, seda on liiga palju. Söödud olid tegelikult head, aga lihtsalt ei püütud kinni. Ei tea, kas olime närvilised või milles asi,» lisas koondise liider, kes koos Dener Jaanimaa ja Janar Mägiga ühines tiimiga alles eile.

Mullu sügisel õlga vigastanud ja operatsioonil käinud Patrail tegi täna peamiselt kaasa kaitses, kuid viskas siiski ka kolm väravat. «Enne mängu oli hea tunne ja eks ma kaitses ikka mõned vead tegin, aga üldiselt võib rahule jääda. Oma väravad viskasin kiirrünnakutest ära, sest vaatasin, et esimesel poolajal keegi midagi erilist rünnakul ei teinud ja siis pidi viskama,» lisas Patrail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles