Venemaa hakkab karistama koondisest loobujaid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Foto on illustreeriv.
Võrkpall. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Venemaa Võrkpalliföderatsiooni presiidium võttis vastu otsuse töötada välja mehhanism mängijate karistamiseks, kes ei tule kutse peale maa koondisse.

Arvestatava põhjuseta kutse eirajaid ootab eemaldamine Venemaa meistrivõistlustest. Teine otsus on järgmine: keelata ajutiselt (tänavu ja tuleval aastal) Venemaa esindusmeeskonda kandideerivate võrkpallurite siirdumine välisklubisse eesmärgiga tugevdada koondise naiskonda ja meeskonda Rio de Janeiro olümpiamängudeks. Üleminekuluba antakse vaid erandkorras, vahendas volley.ee.

Karmid otsused tulenevad mitmete staarmängijate keeldumisest esindada kodumaad mitmetel rahvusvahelistel turniiridel ja osalemisest treeningulaagrites. Eelkõige ähvardab karistus Venemaa koondnaiskonna staarmängijaid, kes valivad jõu kokkuhoidmiseks ise, millal koondisega liituda, millal mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles