Pohlak: Lindpere on nagu Ronaldo

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere 2015. aasta juulis pärast mängu San Marinoga. Müts kõneleb selget keelt - Eesti koondise eest on peetud sada kohtumist.
Joel Lindpere 2015. aasta juulis pärast mängu San Marinoga. Müts kõneleb selget keelt - Eesti koondise eest on peetud sada kohtumist. Foto: Sander Ilvest

Seekordses Soccernet.ee rubriigis «Vastab Aivar Pohlak» võrdles jalgpalliliidu president oma 100. koondisemängu teinud Joel Lindperet Ronaldoga.

«Joel on huvitav mängija ja inimene. Nooremana olid tema trumpideks kiirus ja osavus, aga kuigi need kadusid varakult, leidis ta endas sitkuse ja kompromissituse, millega kaotatut asendada. Need ta saja mänguni viisidki,» rääkis Pohlak Soccernet.ee’le.

«Sarnaselt saab teda kirjeldada ka inimesena - hoolimata kohatisest robustsusest on ta soe tüüp. Lisaks on Joel nagu Ronaldo - paneb endale ise pinged peale, et neid siis hea mänguga lunastada,» lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles