Klavanile Evertonis veel ruumi tegema ei hakatud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Jagielka.
Phil Jagielka. Foto: PAUL ELLIS/AFP

Eesti koondise raudvara Ragnar Klavanit on Evertoniga pikalt seostatud, kuid kuulus Inglismaa klubi talle veel ruumi tegema ei hakanud, kui Phil Jagielkaga lepingut pikendati.

Evertoni kapten Phil Jagielka on olnud kindlalt üks klubi kahest keskkaitsjast ning pääsenud pidevalt ka Inglismaa koondisesse. Tema kõrval seisis lõppenud hooajal 21-aastane John Stones, kes on samuti neljal korral juba koondist esindanud. Eeldatavasti just nendega Klavanil koha eest algkoosseisus võidelda tulekski, kirjutas Soccernet.ee.

32-aastase Jagielka leping kestis muidu ülejärgmise hooaja lõpuni, kuid nüüd seda ühe aasta võrra pikendati. Uue diili üle olid õnnelikud loomulikult nii tema ise kui ka peatreener Roberto Martinez. "Need on head uudised, et Phil klubiga suhet pikendas. Ta on end liidrina ja kaptenina viimase kahe hooaja jooksul selgelt tõestanud," rääkis Martinez klubi kodulehele.

Tänaseks kaheksa hooaega Evertonis mänginud Jagielka sai kaptenipaela pärast 2013/14 hooaega, kui Phil Neville karjäärile joone alla tõmbas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles