Video: Neymar teenis neljamängulise keelu ja löödi Copa Americalt minema

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar mängus Kolumbiaga.
Neymar mängus Kolumbiaga. Foto: RODRIGO ARANGUA/AFP

Brasiilia jalgpallikoondise kapten Neymar ei saa tänavusel Copa Americal enam koondist aidata, sest Lõuna-Ameerika jalgpalliliit määras talle mängus Kolumbiaga toimunud intsidentide eest neljamängulise võistluskeelu.
 

Pärast Brasiilia 0:1 kaotust lõi Neymar lõpuvile kõlades palli vastu Kolumbia koondise kapteni Pablo Armero selga. Seejärel tekkis tal sõnelus kolumbialaste võiduvärava löönud Jeison Murilloga, kelle suunas tegi brasiillane peaga löögiliigutuse. Viimase käitumise eest nägi Neymar ka punast kaarti.

Lisaks sattus ta kokku Kolumbia ründaja Carlos Baccaga, kes teda tõukas. Baccale määrati kahemänguline keeld. Mõlemal karistatul on õigus otsus vaidlustada.

Brasiilia ja Kolumbia teevad Tšiilis peetaval Copa Americal koos Peruu ning Venetsueelaga kaasa C-grupis. Enne Eesti aja järgi pühapäeva hilisõhtul peetavat viimast vooru (Brasiilia - Venetsueela, Peruu - Kolumbia) on kõigil meeskondadel kolm punkti.

Video Brasiilia - Kolumbia kohtumise lõpust ja Neymari punasest kaardist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles