Kristjan Kanguri koduklubi saab uue peatreeneri

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristian Kangur (palliga).
Kristian Kangur (palliga). Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri koduklubi Varese teeb läbi suuremad muutused: meeskond saab suure tõenäosusega uue peatreeneri ja spordidirektori. Klubi etteotsa asub nädala pärast 45-aastaseks saav endine tippmängija Paolo Moretti.

Moretti oli seni pikalt Pistoia Basketi eesotsas ja seda juba viis aastat. Läinud hooaja lõpetasid nad Varesest kaks kohta eespool - üheksandana, vahendas basket.ee.

Moretti teatas Pistoiast lahkumisest pressikonverentsil 12. juunil. Eilehommikuse info kohaselt on Moretti nõustunud Varese lepingutingimustega mitmeks hooajaks. Olukord Varese mängijateosakonnas on aga enam kui segane, ilmselt tõstatub see teema päevakorda pärast treenerite kinnitamist.

Varese uueks spordidirektoriks ennustatakse Bruno Arrigonit, kes klubi juures aastate eest ka töötanud. Viimati töötas mees Bologna Virtuse spordidirektorina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles